Två sköna semesterveckor har passerat och i dag vaknade jag till den brutala verkligheten... Nä, då! Så illa är det inte. Även om man saknar sovmorgnar och lata dagar i parken gillar i alla fall jag rutiner, bättre matlagning och att min PT är tillbaka i stan. Haha. Tanken är ju också att jag ska sluta vara en slacker och blogga lite mer också... Så denna vecka blir det både rapport från den där carb cyclingen och lite om höstens träningsplaner. Träffade PT-Nils i dag och nytt upplägg väntar!
En knapp timme kvar på den här goda grytan, aka pulled pork, kvällens middag!
Hoppas ni har haft det bra i hettan! Nu kör vi va?
Vilket recept kör du till pulled pork? Jag hade tänkt göra det, men med nötkött eftersom jag har en rejäl bit i frysen, men jag tappade liksom lusten när jag läste innehållsförteckningen på en barbecuesås i affären.
SvaraRaderaHaha, samma här! Jag gör egen sås på osötad tomatpuré, osötad dijonsenap, chili, vitlök, saft från 1 citron, kanel, kardemumma, lite honung (eller skippa det, spelar inte så stor roll), salt, peppar... Typ så. Ska se om jag kan publicera receptet mer i detalj!
RaderaGör gärna det! Publicera receptet alltså, jag är urusel på att bara slänga ihop :)
RaderaDen här kommentaren har tagits bort av skribenten.
RaderaDin blogg har varit saknad, men du är helt klard värd en bloggpaus!
SvaraRadera