onsdag 3 oktober 2012

En tallrik, tack!

Gårdagens lunch var en god historia. Även om jag gillar att koka, röra, hacka så är kärleken för plocktallrikar lika stor. Konceptet är: Ta en tallrik. Duka upp det du vill äta, strunta i om det passar ihop eller inte. Ät och ge dig själv komplimanger för hur himla gott det är.IMG_3647 Gårdagens plocktallrik bjöd på selleristjälkar, 1 äpple i skivor, 1 msk jordnötssmör, 100 gram kyckling, spenat- och tomatsallad och några små frökex.

I can't really get over the concept of just eating a plate of random (but favourite!) foods. This was yesterdays lunch!

2 kommentarer:

  1. Har du nåt bra recept på frökex, ser väldigt goda ut på bilden =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr, jag köper dem i butik från Renée Voltaires märke... Min ugn är nämligen lite tjurig! Men det finns säkert på nätet. Kram

      Radera