söndag 14 mars 2010

BESTWEEKEND

IMG_4097
Vilken underbar helg! Lördagen inleddes med promenad, frukost på Mocco och teater med bästa E. Sedan strosade vi vidare, mötte upp min kärlek, snabbesökte ett japanskt ungdomskonvent och tog en fika. På kvällen var det såklart mello! Inga kommentarer på det. I dag tog vi sovmorgon och gav oss sedan ut i den underbara solen. Med riktning mot Djurgården njöt vi av en underbart fin vårvinterdag.
IMG_4106
Vid Djurgårdsbron kunde man gå på vattnet! Så det gjorde vi. Ovan står vi alltså på vattnet, kan man säga. Bort till Rosendals Trädgård runt och tillbaka till Östermalm där vi slog oss ner på East för en paus efter tre timmars promenad. Sedan gick vi på spontanbio. Brothers. Bra! Nu är vi utslagna här hemma, men så jäkla nöjda. Nu - ladda för jobbvecka. Måste måla naglarna.

3 kommentarer:

  1. Vilken fin bild på er! Du ser strålande ut! Kram

    SvaraRadera
  2. Jag har nyss sett Halv åtta hemma hos mig i TV4. Matlagningsprogram, you know. Den här veckan är dom i Jönköping. Man fick se när dom var inne på ICA Maxi och handlade och då tänkte jag "ja, därinne bland hyllorna har Danielle gått omkring". Japp, konstigt, men så var det.

    SvaraRadera
  3. Fy fasen vilka fina bilder! Och man ser verkligen hur lycklig och "in the moment" du är! Fantastiskt vacker! Tror flytten till Stockholm gjort dig gott! /Trogen bloggläsare (som önskar att du kunde blogga mycket oftare)

    SvaraRadera