söndag 8 december 2013

På tal om sallader...

... Älskar ni brysselkål som jag måste ni prova att snabbt steka halvor i olivolja på medelvärme med salt, vitlök, timjan och chili. Lite krispiga utanpå, mjuka inuti. Perfekt och så gott. I sallad eller som tillbehör.
KålsäsongFörutom att ånga brysselkål älskar jag att snabbt steka den i olivolja på medelvärme med vitlök, timjan och chili. Lite krispig yta, mjuk inuti
Och har du inte ätit brysselkål sedan du var barn och förkastade dem säger jag bara - prova igen! Jag har haft många matnojor (även i vuxen ålder) men i princip blivit av med alla. Låt inte halvfabrikat stå i vägen för riktig njutning och ren, god mat. Du kommer må så bra, insida ut. Hoppas ni haft en bra helg, vi hörs i morgon igen. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar