fredag 18 juli 2014

14 frågor

Ooh, en lista! Det var längesedan. Denna snodde jag från bloggen Queen of Jetlags, 14 random frågor om mig. Hojta om ni svarar på frågorna i era bloggar!

Om du kunde byta namn, vad skulle du heta och varför? 
När jag var liten drömde jag om att heta Linda eller Tiffany. Nu skulle jag aldrig byta, trots att jag fortfarande blir kallad Daniel eller Daniela rätt ofta :)

Om du kunde gå tillbaka i tiden och ge dig själv ett råd, vad skulle det vara? 
Oroa dig inte så mycket över att bli arbetslös, olycklig och oälskad. Lyssna bara på dig själv och de som genuint vill ditt bästa. Never stop hustlin ;)

Vad ville du bli när du var liten? 
Det första jag någonsin drömde om var att bli var nog gladiator. Ja, i tv-programmet. Annars har jag haft en hel del ambitioner. Popstjärna och skådespelare ville väl de flesta ungar bli på 90-talet (även jag) men jag har nog alltid sett mig själv jobba som lärare eller fritidspedagog. När jag var tonåring drömde jag om att bli producent eller maskör.

Vad beställer du på kaffehaket? 
Oftast en stor brygg med mjölk. Älskar bryggkaffe över allt annat. Nu på sommaren när jag vill ha mitt koffein kallt kan det bli en osötad islatte med dubbel espresso.

När skrattade du som allra mest hysteriskt? 
Senast var för två veckor sedan, mitt i natten, när jag satt och väntade på att en känd artist skulle ringa upp mig för intervju. Oklart vad skrattutbrottet handlade om nu så här i efterhand, visst brukar det vara så?

Om du kunde spela ett instrument, vilket skulle du välja och varför? 
Får jag välja att min kille skulle spela mer gitarr? Jag har faktiskt aldrig känt ett sug efter att lära mig ett instrument, jag hade fullt upp med idrott och teater när jag var liten. Jag skulle hellre välja att ha en bättre sångröst.

Vad gör du helst när du är ledsen? 
Pratar ut om det.

Vilken är din favoritfilm? 
För svårt! Två filmer som jag verkligen älskar är Closer och The Story of Us. 90-tals thrillers är självklart också med på listan!

Vilken mat kan du inte leva utan? 
Grönsaker! Måste jag välja en blir det blomkål. Men livet vore också rätt trist utan choklad.

Vilken är din favoritdessert? 
Hm. Vad som helst med choklad och havssalt. Eller kola.

Vilken topping har du helst på pizza? 
Om jag beställer från en pizzeria väljer jag oftast en Margarita med mycket oregano och gärna tryffelolja. Hemma bakar jag på blomkålsbotten med salami, svamp och rucola.

Vilken superkraft skulle du välja, att kunna läsa tankar eller vara osynlig? 
Nej tack! Bara tanken på att ha en sådan superkraft creeps me out.

Vad gjorde du på din senaste födelsedag? 
Åkte skridskor och åt chokladtårta.

Vilken är din största egoönskning? 
Att någon gång i framtiden bilda familj. Jag har många egoönskningar men en egen familj måste vara den allra största.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar