tisdag 22 juli 2014

Hej semester!

Åh, ljuva semester! Nu är jag äntligen (nästan!) klar med allt som ska skrivas, korras och skickas innan jag checkar ut i två veckor. Och med det fantastiska sommarvädret vi har haft de senaste veckorna skulle jag ljuga om jag skrev att jag inte har längtat. Två veckor med min man, en liten Sverigeturné, bad från klipporna runt om i Stockholm och massa tid att drömma, planera och sova. Ja tack!
upload Post-workout: Buckwheat cracker, almond butter, banana Summer eats☀️ Söndagsjobb på trägolv, kaffe och öppen balkongdörr
Efter våra fem dagar på Gotland (som avslutades med årets första dopp i havet, halleluja) har jag gjort följande...

... Tränat många tunga och svettiga pass. Se tomaten längst upp till vänster. Min programmering just nu är riktigt rolig och precis som jag helst vill ha den. Kanske har min tränare varit lite smart här så att jag inte ligger på latsidan under de fem veckor han är borta... Jag börjar bli bekväm med tidigare rätt tunga vikter och det är som ni vet, det är en bra känsla när sådant händer. Det har blivit en del tidspressade pass med tanke på att jag har jobbat mycket men faktiskt har det varit helt okej. Pang på, nu kör vi. Också bra!

... Ätit bovetekex med mandelsmör och skivad banan efter träningen. Känns som något min kropp bara älskar att få i sig. Med kaffe, såklart.

... Frossat i sommarmat som korv, kallskuret, potatissallad och fina, färska grönsaker. De senaste dagarna har jag rensat upp lite i kosten eftersom vistelsen på ön bokstavligen förvandlade mig till en kolakaka (hembakat, hallå?), gott för munnen med fika varje dag men kroppen kändes snabbt sur och trött. Nä. Lite mindre socker, lite mer grönt tack!

... Varit begravd i research och har knapprat både i bilar, på uteserveringar, vid mitt skrivbord på kontoret och hemma på trägolvet. Jag har gjort klart några riktigt roliga (och stora!) jobb den senaste tiden som jag tror ni kommer tycka är intressanta. Tipsar självklart när orden finns i tryck.

Och nu när semestern står och frestar blir det andra rutiner. Jag ska...
... Träna, för att jag älskar det.
... Meditera 10 minuter varje dag.
... Vara här och nu med alla människor jag älskar.
... Hugga tag i någon av alla de där böckerna på min långa att läsa-lista.

Typ så.
Hur är det hos er? Semester eller back to business?

2 kommentarer:

  1. Jag har semester i två veckor till ungefär, så himla skönt!

    SvaraRadera
  2. Jag jobbar denna veckan, sen ska jag också bara vara ledig. Min semester kommer förmodligen vara väldigt lik din. Minus att spendera tid med min man, har ju ingen så det blir svårt. haha. Men träna för att jag älskar det kommer jag definitivt göra. :)

    SV: Vad kul att du gillar att läsa om min träning. Får för mig att det inte är någon som läser det. ;) Jag skriver det iofs för min egen skull. Kul att ha allt samlat. Men sen kanske det är lättare för dig att ta in, som fattar vad övningar är och förstår uttryck liksom. :)

    SvaraRadera