onsdag 3 juli 2013

Hej SATS!

Jaha. Då var jag plötsligt SATS-tjej. För två och ett halvt år sedan började jag träna på gym och då blev Delta mitt andra hem. Och har varit sedan dess. Jag älskar Delta! Källargym är inspirerande och det är alltid bra stämning där. Alla kör hårt och proffsigt, ingen stör eller beter sig som en idiot - vilket man ändå får säga är rätt vanligt på större gym.

Men jag har länge gått och tänkt att jag kanske borde prova något nytt. Jag har saknat större ytor för cirkel- och rörlighetsträning. Så nu har jag gått och skaffat kort på Sats efter några svindyra provträningar. 150 kronor per gång, kom igen...
Då kör vi då! Hej nytt gym
Vad jag ser fram emot? Lite fler gym att träna på om man vill ha variation och att träna vissa av mina egna styrkepass i boxen på Regeringsgatan. Jag kommer aldrig bli en passtjej eftersom gymmet är min forte och stora kärlek men jag spanade lite på hemsidan och blir lite sugen på att prova Crossfit Prehab (rörlighetsträning) och Trigger Point (I do love my foam roller). Någon av er som har gått på dessa pass? 

5 kommentarer:

 1. Vad är det för en läcker plånka du har? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är från Miu Miu. Köpt i London på deras underbara butik på New Bond Street. Älskar den!

   Radera
 2. Prova crosstraining! Grym cirkelträning! Kolla på filmerna som finns i appen eller på hemsidan. Då får man lite hum om vad det är för klass :)

  SvaraRadera
 3. Trigger POint är grymt bra pass tycker jag! Man går igenom alla muskler som man VILL gå igenom på en halvtimme! Testa också "Transformers" (även fast du inte är en pass-tjej så tror jag du kommer gilla det!).

  SvaraRadera
 4. Välkommen till Sats;) Jag har gått på Trigger point vid ett par tillfällen, mest för att jag ville lära mig hur jag skulle använda rollern på "rätt" sätt. Passet är 30 minuter och man går igenom de flesta områdena på kroppen. Lite smärtsamt men välbehövligt som du vet;)

  SvaraRadera