tisdag 15 april 2014

Kvällens tv

I söndags när jag ville kolla in en grej på Barnkanalen och fick ett mindre utbrott för att tv:n "inte funkade" men till slut förstod att antennen fortfarande var urdragen sedan vi var på minisemester för över en vecka sedan... Ja, då tänkte jag att det kanske vore läge att se över det där dyra tv-abonnemanget ändå... I kväll ska jag i alla fall kolla på DEN HÄR dokumentären och tänkte tipsa er andra som också kärat ner er i tyngdlyftning eller bara gillar program om elitidrottare. I Girl Power: Going for Gold följer ett BBC-team det brittiska landslaget i tyngdlyftning och deras kval till OS i London 2012. Verkar bra!
Med min egen karriär går det sakta framåt, det känns som om jag har skördat färdigt resultaten från  min senaste träningsperiod. Nu börjar nytt slit för att komma till nästa nivå. Min powerclean ligger just nu på 58 kilo och igår failade jag 60 kilo fyra (!!!) gånger. Så nära och det handlade bara om hjärna. Och snabba armbågar. Jag ska köra snabba vändningar med lätt vikt i uppvärmningen varje torsdag och fredag framöver, jag måste få upp farten. Det gäller bara att nöta, ju mer man gör det desto bättre sitter det.

Snart, snart ska jag också lägga min operation bakom mig och sluta oroa mig för att få ärrbråck. Vid det här laget (och egentligen för länge sedan) ska bukhinnan vara helt läkt. 17 veckor igår (11 veckor sedan jag började träna igen) och ja, risken att buktryck ska orsaka någon skada nu borde vara nere på noll. Jag marklyfte 90 kilo för två reps förra veckan som kändes riktigt bra. Kanske vågar jag mig upp till tresiffrigt på torsdag. Skynda sakta visst, men någon gång måste man också inse att man är framme och släppa det. Snart är jag nog redo...

1 kommentar:

  1. Bästa tipset, tack, det förgyllde min sofftillvaro igår ;)

    SvaraRadera