
Då var ju faktiskt lunchen en uppgradering även om den åts utan sällskap, på kontoret och ur matlådan. Så kul är det inte att diska liksom. Curry(blomkåls)ris med kyckling och gröna ärter. Smakade faktiskt riktigt bra!
Riv blomkål på den grova sidan och stek några minuter med kokosolja. Häll på en halv deciliter vatten och så mycket currykrydda du vill, jag rekommenderar mycket. Det är klart när vattnet har kokat bort. Rör om under tiden!
I kväll blir det rester omgång nummer två för dagen men då pulled pork som stod i min ugn igår. Jag äter köttet med en mixsallad (spenat och rucola) och avokado, limejuice, lite olivolja. Kanske mango. Så gott! Skulle ni tycka det var kul om jag rapporterade kring en helt vanlig matdag någon gång? Jag garanterar inte tjusiga matbilder eller någon guide i så här bör du äta men mat är det som alla verkar vilja veta mer om, i alla sammanhang. Och ibland är man ju bara nyfiken... Det är jag!
Sånna inlägg är alltid kul och inspirerande :)
SvaraRadera