onsdag 30 april 2014

SVT levererar: Svett & Etikett

Jag tv-tipsar tydligen som en galning nu för tiden. Men det har kommit så många fina tillskott i tablån (ehm... i Play) det senaste så why not? Bäst levererar SVT just nu. Jag kollar gärna på De Obekväma (UR visserligen), försöker bestämma mig vad jag tycker om konceptet Tvodd, längtar ihjäl mig efter nya säsongen av Orange is the new black och håller tummarna för att Alex Vause hänger kvar liiite till...!!

Ni kanske redan har kollat in Svett & Etikett men annars - gör det! Kul program om träning som säkert många kan relatera till. Och visst, jag gillar hela den här man kan träna utan proteinpulver och tillskott-attityden. Jag fnissar lite, skrattar högt och tänker till, både håller med och inte. Precis som ett bra tv-program ska vara!

Jag längtar ju såklart efter avsnittet om både strongman (nästa vecka!) och crossfit. Men också MMA och löpning. Förutom det självklara nöjet i att se någon lite obekvämt utforska nya sporter gillar jag att få ta del av kulturen som finns i de olika gängen. Hur något som verkar så normalt när man är mitt uppe i det (typ detaljerade diskussioner om fettprocent, aminosyror och maxpuls) kan verka så knäppt när man ser det utifrån... Har ni sett programmet?

1 kommentar:

  1. Visst var det bra! Nu ser jag fram emot Crossfit, undrar vilken box han kommer besöka?!

    SvaraRadera