tisdag 31 mars 2009

REDMULBERRY

Äntligen får jag tillfälle att använda en av årets födelsedagspresenter: Den lilla röda plånboken från Mulberry! Den blir perfekt som reseplånbok när min stora Prada (som jag älskar) inte är tillräckligt smidig. Älskar sömmarna, och att det lilla trädet är så diskret. Den följer bestämt med.

1 kommentar:

  1. Jag visade mamma bilderna från Barcelona (nej, hon får inte reda på din bloggadress för jag vill inte ha henne snokandes här men eftersom jag ganska ofta pratar om dig med henne, typ "Danielle gör..." och "Danielle säger..." så händer det att jag visar vissa blogginlägg och bilder bara för att visa vad jag pratar om. URL-raden med bloggadressen behöver man inte bry sig om att hon ser för hon kollar helt enkelt inte där.)

    Mamma råkade få se den här bilden på Mulberrygrejen och hon blev väldigt imponerad. Jag fattar inte så mycket - jo, plånboken är snygg - men det där med Mulberrygrejen fattar jag inte.

    Jag fattar att Mulberry är ett bra märke och det klart att alla gillar bra saker, men jag kan ändå inte riktigt förstå min mamma när hon säger "Wow, Mulberry".

    Jag säger "snygg plånbok med bra kvalitet" och hon säger "Wow, Mulberry".

    Danielle - fatta att det här inte är kritik mot dig - och inte mot någon annan heller. Jag vill absolut att du fortsätter att blogga om Mulberry och sånt...

    ...äsch, jag vet inte vad slutsatsen är. Ska jag dra några slutsatser av det här så är det att jag inte vet ett dugg om plånböcker, men jag tycker det är helt rätt att lägga in bilder på ens Mulberry-plånbok.

    SvaraRadera