söndag 15 mars 2009

SUNDAY

I dag har vi strosat runt på museum och kollat in Ungdomens vårsalong som sitter uppe fram till den 22 mars. Museum är en bra söndagsaktivitet tycker jag!
Efter någon timme blev det fika på Waynes. Smoothie och ekologisk blåbärsmuffins. Nu sitter jag och jobbar, och ska försöka att inte missa Gossip Girl om en halvtimme. 

3 kommentarer:

  1. Lessen, men jag får inte din Twitter att funka. Klickar jag på dina twitterlänkar så får jag bara en blank ruta med en rosa bakgrund och sedan händer inget mer.

    Jag har aldrig varit inne på någon annan twitter så jag vet inte om det är något på min dator som inte funkar men... jag använder min laptop med Windows Vista och IE och jag tycker det liksom BORDE funka (okej, nu är det iofs mycket jag tycker BORDE funka på den här datorn men nu känner jag att det inte riktigt var det som den här diskussionen handlade om haha).

    SvaraRadera
  2. Marcus: Konstigt, det funkar på våra datorer här hemma. Vet inte vad felet kan vara, men gå in på twitter.com och sök på mig istället, jag heter daniellesblog

    SvaraRadera
  3. Nu (när jag gick in på twitter.com) så funkar det!! Weeee!

    SvaraRadera