torsdag 2 april 2009

BARCELONA

¡Hola från Barcelona! Passar på att blogga lite medan min havre- och honungsansiktsmask verkar. Efter en väldigt tidig morgon (släpade oss upp 04.20), god frukost på Arlanda och en hyfsat bekväm flygresa (jag sov, A... gäspade av uttråkning och ensamhet) checkade vi in på hotellet och gav oss ut på stan. Vi sparar shoppingen till resten av dagarna, men vi orkade ta en sväng på Zara och jag blev en kofta i silke/bomull rikare.
Gillar fina stadsvyn från balkongen, i stora städer trivs jag bland allt buller och alla människor. I kväll firar vi semester med drinkar och middag på hotellets restaurang som visst är med i Michelinguiden, bra restauranger är ju bland det bästa som finns!

1 kommentar:

  1. Kul att höra att ni är framme! Så himla härligt att höra det där om att du gillar stadsbruset... det är så många som säger att dom gillar tystnad och natur och skog och sånt så det är så befriande härligt att höra någon som säger att den gillar storstadsbrus!

    Det där om den ohändelserika flygresan: kom på ett nytt ordspråk: "en tråkig flygresa är en lyckad flygresa". För så är det ju, eller hur? Har man småsovit under flygresan så har ju flygresan inte innehållit några flygkrascher eller några läskiga luftgropar. Så "en tråkig flygresa är en lyckad flygresa". Inte någon slogan jag kommer att maila till SAS för att tipsa om att dom kan ha i sin reklam men du fattar ;)

    SvaraRadera