söndag 21 juni 2009

EVENINGWALK

Jönköping är som finast kalla junikvällar. Promenad längs stranden vid solnedgång borde vara obligatoriskt varje kväll om man bor här...
... Vi hittade en liten vrå med fällda träd som vi aldrig varit vid innan, där satt vi en stund och bara pratade...
... Stella var såklart med och spanade över horisonten. Ny vecka snart, efter en skön långhelg är det full fart framåt som gäller!

2 kommentarer:

  1. wow...så fina bilder! du är verkligen en jätteduktig fotograf, vad har du för kamera? kram till dig, din blogg är så mysig jag blir alltid så glad av att läsa!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Anonym om att din blogg är jättemysig. Kollar den varje dag och det känns så relaxing på något sätt. Att veta att din blogg finns där och du finns där och lever ditt liv. Jag gillar att liksom följa ditt liv så här på avstånd genom bloggen. Kanske är det samma mekanismer här som gör att jag knarkar BigBrother-serier (eller som du The Hills, eller vad den nu heter - har bara sett något enstaka avsnitt men inte fastnat för just den serien).

    Och jag är lite avundsjuk på ditt liv för det verkar så bra men det är då rätt bra att läsa att också du tampas med deadlines, smink, hår och mat som bara vägrar bli bra. Du är typ människa och det är bra och viktigt för mig att du lyckas förmedla det i bloggen.

    Som du skrev i ditt Twitter att alla har en story men alla lyckas inte förmedla den. Men du lyckas förmedla den.

    SvaraRadera