tisdag 15 oktober 2013

Bästa lunchhaket

Jag har blivit extremt kräsen på senaste tiden när det gäller utekäk. Efter för många blaskiga sallader, äckliga dressingar och svampiga grönsaker har jag satt ner foten. Allvarligt talat, det är ju vansinne att betala en hundring för en hög med blöt isbergssallad (näring noll), mikrovärmd kyckling och tre parmesanflingor. Man blir varken mätt eller nöjd. Dessutom blir jag provocerad på köpet. Topp! Not.

Ett ställe som däremot håller hög nivå på maten är Goji & Bönan. De klappade igen för renovering i våras och sedan dess har jag längtat efter att de ska öppna igen. Nu har det hänt! Mycket grönt, ekologiskt och BRA mat för alla, oavsett vad du föredrar att äta. Och sedan en sådan grej som att de serverar blomkålsris till sina rätter istället för bulgur, ris eller quinoa. Det är underbart!
Så glad över att Goji & Bönan har öppnat igen! Lätt stans bästa salladsbar med blomkålsris för oss som inte äter gryn/vete Ps. Älskar nya Instagram!! Gårdagens lunch igen. Kanske blir det repris i dag...
Gårdagens lunch från bästa haket i mina kvarter. Du hittar det på Norrtullsgatan 7.

1 kommentar:

  1. Håller helt med dig! Jag har i princip slutat äta lunch ute eftersom man oftast blir besviken. Jag vill inte ens tänka på hur många värdelösa sallader som jag har betalt dyra pengar för;) Man undrar ju hur svårt det ska vara att servera hälsosam mat med goda råvaror och ett bra näringsinnehåll. Så jag måste verkligen testa Nortullsgatan 7:)

    SvaraRadera