tisdag 15 oktober 2013

Favoriter i oktober

Topp fyra just nu, sådana där små plus i kanten så här årets bästa månad. Uppdaterar höstgarderoben med nya strumpisar och så får det räcka så! #allaminaslantargårtillinredning
Mönstrade strumpbyxor. Ett bra sätt att uppdatera höstgarderoben budgetstyle, tycker jag. Fina, tunna och mönstrade strumpbyxor är perfekta i oktober innan det blir så där rysligt kallt. Jag köpte ett gäng från Åhléns (bäst kombo av utbud och kvalitet, tycker jag), både grå, vinröda och svarta hängde med hem.
All goneI could eat these all day
Rå choklad. Tack SATs, ni har hittat ett nytt sätt att ruinera mig på. Av alla rawbars jag har provat är denna absolut godast och nu finns det alltså att haffa på mitt gym. Har lite dubbla känslor gällande det där alltså...
upload
Honey I'm home! I helgen drogs jag till denna doft på The Body Shop, från deras nya kollektion Honeymania. Trots att jag inte ens gillar TBS kunde jag inte lämna butiken utan denna. Söt, fräsch och varm. Älskar ni honungsdoftande saker lika mycket som jag måste ni sniffa. För 155 kronor är det ett hyfsat överkomligt spontanköp, i alla fall när det gäller parfymer.
3 minuter efter min förra bild: Köpte en hatt
På huvudet. Och så en bubblare! Köpte en hatt, kände mig lite chic... Jag brukar faktiskt inte bära hatt (jag har ett ganska stort huvud... De flesta hattar är alldeles för små) men tror jag trivs med det ändå. Den matchar min kärlek till hösten.

Vad gör er värld lite vackrare just nu? Hit me!

2 kommentarer: