söndag 15 maj 2011

BLOODYSUNDAY

Hej söndag! Fortfarande helt uppspelt över gårdagens ESC-final! Shit, vad spännande det var, och ovanligt bra. Produktionen var ju sinnessjukt snygg! Tyvärr vann jag inga cash, satsade uppenbarligen på fel låtar. I dag är det mulet, grått och boring ute. Vi drar nog ut en sväng och fönstershoppar, kanske blir det lite riktig shopping också. Sedan ska denna söndag jobbas. Vi hörs snart!

1 kommentar:

  1. Jag satsade på Sverige, mest av patriotiska skäl och inte för att jag trodde han skulle vinna, men men, sammanlagt 20 kronor fördelat på SvenskaSpel och Expekt och hade han vunnit hade jag fått 420 kronor. Jag trodde verkligen inte på att han skulle vinna, men precis som du sa så blev det ju riktigt, riktigt spännande. Jag satte några kronor på Azerbajdzan (någon dag lär jag mig väl hur det stavas men det är inte idag) och vann sammanlagt 22,50 kronor på dom. Jag satte också 5 kronor på Ungern, som helt obegripligt föll bort i tävlingen (dom kommer igen och får STIM-pengar istället när dom spelas i radio). Estland fick också 3 kronor i spel för sin urstarka refräng som liknade Jessie Js Price Tag i "basgången". Satsade också 3 kronor på Bosnien. Inte för att jag tyckte den var speciellt bra men jag trodde den skulle funka och kunna vinna.

    För att säga något udda och som inte sagts av andra så tycker jag Lettlands bidrag var himla bra. Okej, ta bort dom där "musikala ticksen" som pojkarna har för sig men grundidén och låten i sig är bra. Mycket underskattad, men ingen vinnarlåt direkt. Men lyssna gärna.

    SvaraRadera