måndag 15 april 2013

VI HAR KÖPT LÄGENHET!

ÄNTLIGEN är det hela klart - jag och min pojkvän har köpt vår första lägenhet! Jippi! Det här känns sjutton STORT alltså. Hela förra veckan var ett virrvarr av känslor, stress, oro, glädje, besvikelse... För att liksom förtydliga det hela - jag hade sprängande huvudvärk i fyra dagar och kunde knappt fokusera på något annat än detta. Jag som trodde att det skulle vara kul att köpa lägenhet, nä, det är så sjukt stressigt och kontrakt skrivs typ inom 24 timmar efter visningen. Intensivt är inte ens ett ord som beskriver den här processen rätt. Skålar för vårt FÖRSTA JÄKLA LÄGENHETSKÖP!
I fredags skrev vi i alla fall kontrakt på vår absolut drömlägenhet här i Vasastan. Finare än vad vi någonsin ens vågade drömma om. Så himla peppad! Självklart firade vi med en drink på Svartengrens. Så nu är det bara att börja packa...

13 kommentarer:

 1. Vad roligt, stort grattis!

  SvaraRadera
 2. Grattis till kopet, va roligt!

  SvaraRadera
 3. Stort grattis! Underbart ju ..
  =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Så skönt att det är slut med andra hands-tjafs nu! :D

   Radera
 4. Grattis till lägenheten :D

  Jag har en fråga, läser några paleo-bloggar och tycker att det är rätt vanligt att folk säger att paleo inte är en lågkolhydratskost. Blir lite förvirrad, vad tycker du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Förstår att du blir förvirrad, jag har faktiskt tänkt skriva lite om detta. Håll koll på bloggen i veckan så ska jag se till att svara!

   Radera
 5. Åh vad roligt- stort grattis till lägenhetsköpet! Jag vet precis hur det känns, så nervöst, pirrigt och stressigt. Det går ju så galet fort, speciellt på Stockholms bostadsmarknad! Min senaste lägenhet fick jag se på förhandsvisning och budgivningen satte igång då på en gång, redan innan ordinarie visning, för att sedan bli kontraktskrivning samma dag. Helt sjukt! Lycka till med det nya boendet :=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Precis så var det för oss med, vi var på en privat visning med ett fåtal andra torsdag kväll, fredag lunch skrev vi kontrakt. Tidigare på torsdagen var vi så ledsna för att vi hade förlorat en annan budgivning på en lägenhet som också var jättefin. Man kastas verkligen mellan alla möjliga känslor, sjukt! Tack snälla :)

   Radera
 6. Jättebra nyhet! Jag antar att det inte är så himla lätt att hitta något som funkar i centrala Stockholm. Och du får gärna visa sedan i bloggen hur det ser ut! / Marcus

  SvaraRadera