fredag 16 augusti 2013

En hel vecka Paleo i veckans Expressen Söndag!

Yes, äntligen kan jag berätta om ett jobb som jag har ägnat mig åt i sommar! Jag har drömt om att göra recept för en stor tidning typ sedan min journalistiska bana började. Nu händer det! Jag vet inte hur många receptjobb jag har pitchat till olika tidningar... Haha! Eftersom jag varken är kock eller kostrådgivare är det inte så konstigt att jag konstant har fått nej. Men nu! I veckans söndagsbilaga (säljs med Expressen) har jag skrivit nio sidor om Paleo, hur du ska planera dina måltider och vilka effekter du kan vänta dig av en ren kost.

Du får även en hel veckomeny, med 21 recept, som jag har skapat åt er plus mellanmålstips. Kan vara värt en slant, tycker jag. Hurra!
DREAM COME TRUE! Att göra recept till en tidning har jag drömt om ända sedan, tja, jag började skriva typ. Men nu händer det på riktigt! En hel veckomeny för dig som äter eller är nyfiken på Paleo-kost. 21 recept från mig till dig. I Expressens söndagsbil
En liten smygtitt på omslaget av veckans söndagsbilaga. Glöm inte att haffa i helgen!

7 kommentarer:

  1. Mathilda Gunnarsson17 augusti 2013 kl. 16:39

    FAN VAD DU ÄR GRYM DANIELLE! Vad glad jag blir åt dina framgångar! :) hoppas vi får till ett träningspass snarast! kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, TACK snälla snälla :) Nästa vecka, då kör vi!

      Radera
  2. Hej! Måste först och främst tacka för en bra blogg!! Sen missade jag helt att köpa denna bilaga!:( Kan man få tag i bilagan/recepten på något sätt?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Kul att du gillar bloggen! Vet inte om man kan köpa tidningen i efterhand men du kan ju mejla och kolla? Skicka ett mejl till sondag@expressen.se och se om de kan hjälpa dig!

      Radera
    2. Jag mejlade och de skulle skicka en tidning åt mig! Sååå bra!! Tack för tipset :)

      Radera
    3. Vad bra att det löste sig! Du får berätta vad du tyckte sen :)

      Radera
    4. I fredags landade den i min brevlåda! :) Mycket bra tycker jag! Ser framemot att testa de olika recepten! :)

      Radera