söndag 24 november 2013

TACK!

Har ni haft en skön söndag? Själv började jag min med att såsa runt i min idiotmysiga morgonrock för att sedan jobba lite, veckohandla och städa här hemma. En helt vanlig söndag i mitt liv, så brukar det se ut. Jag vill passa på att säga ett stort fett ärligt TACK till alla ni som följer mig här i bloggen och på Insta. Ni ger mig så mycket glädje, pepp och jag blir så glad över att läsa raderna ni skriver till mig i kommentarerna och min inkorg.

Jag har bloggat i lite mer än sju (!!) år på olika ställen men jag måste säga att de senaste två av dem har varit de allra bästa och roligaste. Med starten av Lipstick and low carb har jag fått dela med mig av mina tankar, recept, tips och min resa mot ett friskare och starkare liv. Och tänk, att det finns ett helt gäng människor som säger att mina ord och bilder inspirerar och motiverar. Wow. Det är helt otroligt och jag är väldigt tacksam över alla fina människor jag har träffat och snackat med tack vare den här bloggen, oavsett om det är på nätet eller i verkligheten. Och de av er som har läst ända sedan jag tog studenten hemma i Jönköping - finns det några av er kvar? Vore kul att höra!
Lazy sundayVill bara säga ett stort, riktigt tack till alla som är med mig här och i min blogg, ni är alltid så positiva, snälla och klokaHa en underbar söndag
Även om jag inte alltid är så snabb med att svara på kommentarer och mejl ska ni veta att jag läser och uppskattar dem alltid! Tillsammans tror jag faktiskt att vi sprider mer positiv energi runt om oss och skapar storheter. Puss!

Och som alltid, har ni feedback eller tankar kring vad ni vill läsa mer om är det alltid bra för mig att höra! Jag skriver för mig själv men också för er och ibland blir det lite overload i hjärnan här. Träningstips? Mat? Pratiga inlägg om ideal, hälsa och livet? Vad vill DU läsa om? Och vill ni följa mig på Instagram (där jag uppdaterar dagligen) hittar ni mig HÄR.

1 kommentar:

  1. Måste bara klämma in här hur otroligt inspirerad jag är av dig. Du är en riktig fighter och verkar inte mesa runt! Dina klipp på instragram är guld värda och jag kämpar och sliter för att få i närheten av så snygg teknik och styrka som du sitter inne med. Kände att jag bara ville få det sagt ;)

    SvaraRadera