onsdag 26 februari 2014

Favorit i repris: Fab Four!

Gillar det här upplägget, jag får så mycket sagt på så kort tid. Så vi kör igen! Fyra favoriter just nu, veckans bästa...

... Lyx. Chokladsmoothies i mitt hjärta. Jag är galen i rå kakao just nu, både i pulverform och som nibs. Så gott! Dessutom smakar det bara bäst tillsammans med banan och kokos vilket ju är en älskad bas.

... Pick me up. Precis just nu tycker jag att man känner som allra torrast och blekast. Alltså, jag är ju alltid blekast om man jämför med valfri annan person. Men februari är kanske min blekaste månad någonsin. Som tur är jag också naturligt ganska roskindad så det känns helt okej. Men lite glow kan ju aldrig skada och detta (typ ljusbeiga) solpuder från The Body Shop är en ny favorit!

... Kvällsro. En kopp te brukar jag och min kille alltid avsluta dagen med. I soffan, vid matbordet, på golvet... Spelar inte så stor roll. Jag älskar allt te som är svart och beskt men vill nu prova något lite mer sömnvänligt, haffade två koffeinfria varianter från Pukka som jag ser fram emot att testa. Mina sömnproblem är long gone men kanske kommer jag sova bättre?

... Frossa. Ägg. Alltså jag är helt besatt igen och kokta är grejen! Med olivolja och peppar. 4 minuter i kastrullen från att vattnet börjar koka, så gillar jag mina.
upload upload New in Rivna ägg med olivolja och svartpeppar. Allvarligt

2 kommentarer:

  1. Pröva den här chokladsmoothien. Så himla god och krämig :) livehealthier.blogg.se/2014/february/dagens-smoothie-3.html

    SvaraRadera
    Svar
    1. Påminner mig om att jag måste köpa macapulver :) Och jag ska definitivt prova det där brödet du postade!

      Radera