tisdag 18 februari 2014

Om sol, birthdays och förändring

Februari men det känns som... April? Hoppas ni också har sol där ni är, här i Stockholm har vi fått finbesök av strålarna och man liksom SER det i ögonen hos de man möter på gatan, det finns lite mer glädje. Sol betyder liv! Och så var det kärleksdag i fredags aka min födelsedag. Jag fyllde 26 och håvade hem ett helt hav med ballonger, en glutenfri chokladtårta från Friends of Adam med tillhörande fyrverkerier (och snygg man) samt glittriga ballerinor. Jackpot!

Det känns faktiskt lite speciellt (varning: jag säger det här varje år, vad jag än fyller) att fylla 26 på något sätt. Jag har drömt om att vara i den här åldern typ hela mitt liv, särskilt när jag var 14 år och jobbade på snabbmatskedjan. Då var alla coola kollegor 25, 26 och bodde i egna lägenheter. Pratade om fester de skulle ha eller killar de dejtade, om kurser de ville plugga eller städer de ville flytta till. En dröm för mig att lyssna på, jag som hade planerat mitt vuxna liv ända sedan jag var typ tre eller något. Ändå blev ingenting som jag planerat men tusen gånger bättre. Och jag gillar att bli äldre för livet blir bara roligare med åren..!
Celebrating another year on this planet✌️
Birthday gurl!

På tal om att vara vuxen så ska jag denna vecka kasta ut mitt hemmaskrivbord och flytta till kontor. Iiih! Inga förändringar när det gäller jobbet i sig utan jag ska hyra ett skrivbord bland en massa andra egen företagare... Känns lite som första dagen i skolan. Håller tummarna för att det finns gott kaffe och trevliga peeps på plats. Framförallt hoppas jag på lite mer disciplin och ett hem som är till för njutning och avkoppling, inte deadlines och tangenter. Tror det blir bra, en del av mitt årsprojekt att bli lite mer effektiv och organiserad. Work and play på olika platser, låter som en bra plan va?!

2 kommentarer:

  1. grattis i efterskott, och din plan om work and play på olika platser låter om en grym idé! Det är viktigt för kroppen att känna att "här är det frid och fröjd och bara jag, min sambo och tvätten..." typ. Anyway! Jättekul med ett steg i en ny riktning för dig med ett eget kontor! Grymt bra! Lycka till!! :):))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yes, tror verkligen det blir en bra grej för mig! Och så får vi plats med en bokhylla i vardagsrummet också :)

      Radera