lördag 21 juni 2014

Foodie Friday: Chop salad

På en lördag! Oops. Veckans foodie-post är något enkelt men användbart, chop salad! Ett koncept som i princip går ut på att du tar massa ingredienser som du gillar, hackar ner dem till ungefär samma storlek och rör ihop. Perfekt som tillbehör! Feel free att byta ut en eller flera ingredienser, om du vill.
IMG_7028
Chop salad
1 fat

sallad (romansallad funkar fint!)
1 gurka (skalad)
5 stjälkar selleri
300 g vindruvor (ekologiska är ett bra val!)
1 näve valnötter
1 näve pecannötter
1 avokado

Gör så här: Skölj alla grönsaker. Hacka sallad, gurka och selleri i lika stora bitar. Dela vindruvorna på mitten. Skiva avokadon. Blanda allt i en skål och strö över nötter. Dressa med olivolja och citronsaft!

2 kommentarer:

  1. Danielle, dina matbilder ser ju alltid amazing ut:) Ses på fredag- ska bli superkul!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men tack vad snällt! Ska bli kul imorgon!

      Radera