tisdag 4 mars 2014

Bulle, mandel, grädde

Förr kallade jag perioden mellan 15 januari och 1 mars för semmelsäsongen (alltså, jag är helt allvarlig här) och klämde eh... En hel del semlor. För allvarligt, den där gräddiga lilla bullen kan vara typ det godaste som finns. Är ni Stockholm och letar efter en god glutenfri hittar ni den på Vete-Katten. De vanliga vetesemlorna är också goda, bekräftar helgens sällskap.IMG_4218 IMG_4227

3 kommentarer:

  1. Jag tycker inte om semlor alls, förstår inte riktigt grejen egentligen. Förra året, när jag jobbade på ett konditori så sålde vi över 3000 semlor på själva fettisdagen, helt sinnessjukt. Bagarna gjorde typ inget annat än att göra semlor hela dagen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jag tror verkligen semlor är en sådan där grej man hatar eller älskar. Jag har haft högljudda försvarstal om semlan, min kille tillhör nämligen ditt lag ;)

      Radera
  2. Haha, jag känner igen mig där. Ett år förde jag statistik över intaget av denna fantastiska lilla grej, och kom upp i 15-20 stycken. I år blev det nog bara fyra tror jag, dåligt jobbat av mig... ;)

    SvaraRadera