måndag 31 mars 2014

Måndagspepp!

Whoa, sista veckan i mars slukade mig totalt! Deadlines, möten, en hel rad intervjuer... Och så byte till ett nytt gym! Yes, förra veckan blev jag medlem i en box och det känns hur bra som helst även om det var snabbt jobbat. Fick typ ett sammanbrott på SATs i början av veckan och några dagar senare hade jag fixat inträdesprovet och flyttat mig själv till ett stort rum fyllt med bara stänger, viktplattor, roddmaskiner och kettlebells. Dreggel... Håll tummarna för jag kommer att trivas!
New week, new fun
New week, new fun!

Började min vecka här hemma med en skål turkisk yoghurt, toppad med skivad banan, mango, solroskärnor och chiafrön. Plus en balja kaffe. Sedan satte jag ett personbästa i stöt (squat clean) på 58 kilo och nu tänkte jag stämpla ut och roa mig i den nyvunna kvällssolen. Hoppas ni har en lika bra start på veckan!

8 kommentarer:

  1. Är det inte paleo som gäller längre? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag sätter ingen stämpel på hur jag äter och är inte strikt mejerifri :)

      Radera
  2. Välkommen till boxen!:)) Kram E

    SvaraRadera
  3. vad är det för tjusigt block du har?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, det är min kalender, eller life planner som den så fint heter! Bästa ever. Du hittar den här: https://www.erincondren.com/calendars-life-planners

      Radera
  4. Woho. Spännande! Jag har inte fattat att du inte kört på någon box innan. Du kommer älska det. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, alltså, jag har en coach på Crossfit Nordic men där är jag bara en gång i veckan. Min programmering har jag kört på Sats. Så bara lokalbyte egentligen men så himla mycket roligare att vara bland människor som sysslar med samma sak!

      Radera