måndag 10 mars 2014

Antioxidantfest!

Små röda syrliga knapriga. Granatäppelkärnor, jag är besatt. Strösslar i sallader, pyntar smoothies med dem och har numera en helgritual som innefattar en liten flaska juice gjord på kärnorna. Och så drömmer jag om sommardrinkar, låter inte granatäppeljuice och gin som en solklar hit? IMG_4560 IMG_4564 Jag äter frukt och mängder av bär men helst i mat. Jag tycker det är där det passar bäst! För att få lite sötma eller en god konsistens. Banan i smoothien är ett måste men också blåbär i salladen är gott. Eller mango som tillbehör åt ett kryddigt kött. Mmm...

3 kommentarer:

  1. Mmmm det där ser så gott ut. Älskar också granatäpplen, tyvärr kan man bara äta det hemma (eller förbereda och ta med sig) med tanke på att det skvätter lite för mycket över kontorsplatsen. =) Det ser ut som om du har marinerat kärnorna eller något... stämmer det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen gott! Det är bara lite olivolja och peppar på bilden :)

      Radera
  2. Detta såg så friskt och gott ut! Vad innehåller detta mer än granatäpple? :D

    SvaraRadera