torsdag 20 mars 2014

Den gamla klassikern!

Bananpannkakan måste väl ha publicerats i varenda hälsokokbok som getts ut de senaste tre åren? Jag har till och med läst trådar där peeps bråkar (oh my!) om bananpannkakans ursprungliga skapare. En riktig klassiker med andra ord!

Gillar man mellanmål är tre sådana här små plättar perfekta att ha med i en fryspåse eller liten burk. Hur gör man då? Mosa en banan och vispa ihop med ett ägg. Nej, du behöver alltså inte vara en superkock... Igår gjorde jag ett lass och slängde i en halv matsked fiberhusk också, detta lilla tips hittade jag på Lottas blogg och pannkakorna blev fluffigare och finare än någonsin! Så hellre med fiberhusk än utan säger jag. Krydda med kanel, vanilj, bär eller något annat gott. Stek i något fett, jag föredrar kokosolja. Tar tre minuter!One perfect snack please
En klick smör gör det hela lite matigare, om man vill. Nästa bananbak blir scones som jag läste om hos Anja. Ser ut som en succé!

2 kommentarer:

  1. en stor favorit är olika typer av bananpannkakor för mig!
    aldrig provat med fiberhusk dock, det måste jag så klart! :D

    //paulinasuonvieri.blogg.se

    SvaraRadera
  2. Låter supergott- det måste jag prova!:)
    Kram

    SvaraRadera