tisdag 1 januari 2013

2013 - nu kör vi!

Hej darlings! Hoppas ni hade en bubblig nyårsafton och sköna mellandagar. Ursäkta att jag har varit lite MIA här på bloggen men jag har ägnat mig åt lite nedkopplad ledighet den senaste veckan... Det behövs ibland! I går skålade jag in det nya året med min fantastiska kille och fina vänner, efter en fin jul med mycket family time och lugna kvällar.

Nytt år, januari är officiellt NU och jag gissar att ni är många därute som satsar på ett hälsosammare år nu 2013. Så även jag. Oavsett om ni är gymrookies eller om ni äger på marklyften hoppas jag att vi tillsammans kan bli ännu starkare, piggare, gladare och härligare i år. Och så hoppas jag såklart att jag kan kan inspirera lite här i bloggen med goda recept och träningsrapporter.

Själv ska jag i morgon kicka i gång årets första projekt, en 30-dagars utmaning som stavas Paleo. En kost jag har pluggat på under 2012 men aldrig riktigt vågat hänge mig åt 100 procent. Nu ska det bli av och den 31 januari utvärderar jag. Spännande! Får se hur mycket jag kommer sörja mjölken i mitt kaffe. Samtidigt, att utesluta mejerier är det sista steget till en ultimat clean kost och det tror jag stenhårt på!

En annan utmaning för mig i år är min kompis E. Hon har bett om min hjälp med både kost och träningsupplägg och jag ska coacha henne i 10 veckor för att hon ska nå sitt livs toppform. I morgon ska vi åka och göra en Bod Pod-mätning och samtidigt börjar hon med ny kost och nytt träningsschema. Kanske är ni nyfikna och jag kommer självklart uppdatera er på hur hennes resa fortlöper, här i bloggen!

Jag fortsätter också självklart med min FALL FITNESS CHALLENGE som jag påbörjade förra hösten men jag kommer uppdatera er med mina resultat en gång i månaden istället för varje vecka.

TACK till er som läser och mejlar, det är så roligt att skriva för er och ta del av era mål, förhoppningar och framsteg. Hoppas ni hänger på ännu ett år där vi lyfter tungt, äter clean och springer snabbt! Kram!
It's a hoodie kind of day
I morgon är jag tillbaka på gymmet! 2013 - nu kör vi!

2 kommentarer:

  1. Bra pepp. Lovar inte att komma med några rapporter eller så, men... känner pepp av att titta in hit. Och jag behöver det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt! Och får du lust att rapportera, gör det ;) Gott nytt år!

      Radera