tisdag 8 januari 2013

Nu med mandelsmör och blåbär

Var det några av er som provade nötgröten jag berättade om för en tid sedan? Gillade ni? Det bästa med detta recept är att man kan trixa med det hela tiden, det mesta funkar. I går gjorde jag den med lite mandelsmör och frysta blåbär mot slutet. Grundreceptet hittar du HÄR! Nötsmör i nötgröten i morse

7 kommentarer:

  1. Detta låter lovely! Nötallergigeker som jag är....kan man byta ut nötterna mot sötmandel tror du?
    God fortsättning!

    / Veronica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut! Men mandlar är lite hårdare så det blir lite bitigare. Jag ska prova fram ett recept för er nötallergiker i veckan!

      Radera
    2. Underbaaaaart :) Du är en pärla Danielle!

      Radera
  2. Äter faktiskt nötgröt i detta nu. Blev så sugen när jag såg inlägget haha, fast jag hade i lite kokosolja och sen toppade jag med hackade nötter, mandelspån, färska björnbär och blåbär. Mmm.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gott! Bästa är - det funkar med allt!

      Radera
  3. Jag blev kär i nötgröten i somras. Dessvärre har jag gått och blivit allergisk mot ägg (dumheter!) och jag tycker att det är svårt att få till en bra konsistens utan. Provar du fram ett recept utan ägg också när du ändå är igång? ;)

    SvaraRadera