måndag 16 augusti 2010

THEWEDDING

IMG_0626
Åh, vilken fantastisk helg vi har haft! Vi tog ledigt från jobbet i fredags och brummade ner mot Jönköping. Efter en snabb lunch på Salotto och incheckning på hotellet träffade vi familj och vänner. På kvällen skålade vi i champagne på nyöppnade Studion vid Munksjön. På lördagen var det äntligen dags för bröllop! Efter frukost svängde jag förbi där bruden blev sminkad. Vi drack lite bubbel och satt mest och upprepade att det var helt sjukt. Detta med att de faktiskt skulle blir man och fru den dagen.
IMG_0621
Kvällen innan hade vi lagt sista handen vid vår bröllopspresent. Vi har bokat in dem på ett spa som ligger i samma stad som de tillbringar sin bröllopsresa i. Det är ett arabiskt spa som verkar himla nice, varma bad och massage på varma stenar. I paketet ligger en symbolisk gåva som beställdes från en designer i USA. Visst fick vi till kuvertet bra?
IMG_0665
Jag och A svidade om till finkläder och hoppade in i en taxi som körde oss till vigselplatsen. Min hårfärg är förresten fixad av fantastiska Patrick på Corinne&Friends, äntligen har jag hittat min Stockholms-frisör!
IMG_0691
Brudparet var så fina, talen var fantastiska och stämningen på topp. Själv höll jag tal tillsammans med J och E, lite nervöst...
IMG_0731
Efter middagen, tårtan och brudparets första dans som gifta röjde vi loss på dansgolvet till liveband...
IMG_0719
... Rakt in i dimman. Kvällen avslutades med en tryckare innan det var taxi till hotellet som gällde...
IMG_0733
Dagen efter fick A sin älskade kebabpizza. Det vet ju alla, att Jönköping har världens bästa kebab.

Nu, tillbaka till vardagen med bara två veckor kvar på denna månad. Sedan händer det grejer alltså, den 1 september. Men tills dess, planera hösten, njuta av vardagen och göra bra tidningssidor... Autumn, here I come!

3 kommentarer:

  1. Var åt ni den pizzan någonstans, ser riktigt bra ut?

    SvaraRadera
  2. Anonym: Alcamo på öster, det enda rätta.

    SvaraRadera
  3. jaha men den Anton äter är halv, det betyder att du åt andra halvan va? Var den bra i så fall?
    Kram

    SvaraRadera