tisdag 22 januari 2013

New skincare

När jag var i New York för några månader sedan köpte jag på mig ett lass hudvårdsprodukter från Kate Somerville. Jag hade hört så mycket bra om det här märket och det tilltalade mig särskilt eftersom man verkligen får bang for your buck. Somervilles produkter är nämligen fulla med bra, aktiva ingredienser som verkligen GÖR något för din hud. Jag har inget emot att spendera en rejäl summa för hudvård om ingredienserna motsvarar priset, det vill säga - jag vill ha syror, vitaminer, antioxidanter. Att betala multum för typ en burk glycerin är däremot INTE intressant.

Bla, bla, bla... Cut to the chase! I alla fall, mina produkter tog slut och jag fick panik! Började leta på nätet men det GÅR typ inte att få tag på Kate Somerville i Europa eller ens beställa från USA. Så jag började se mig om efter andra alternativ och hamnade hos REN. Ett brittiskt märke som jag har en favoritmask från tidigare (se HÄR!) och nu säljs i Sverige till ganska överdrivna priser på bland annat Doc Morris. Jag rekommenderar er dock att beställa direkt från England HÄR! Förutom bra ingredienser är alla RENs produkter också fria från all bullshit så som parabener, silikoner och parfymer.
New skincare!
Detta plockade jag på mig, varav två produkter var på halva priset vilket gjorde att de hamnade på det engelska priset typ (jag hatar svenska priser!). Jag har bara använt dessa produkter i ett par dagar så det är lite för tidigt att uttala sig men jag kan säga att deras Tonic Moisture Mist med hyaluronsyra är inget mindre än ljuvlig. Och det andra verkar lovande... Återkommer i frågan!

3 kommentarer:

  1. Hej! Tack för tipset- älskar att prova på nya, bra hudvårdsprodukter:) Det är sån lyx att du gör så bra efterforskningar och delar med dig av resultatet. Ska genast beställa och prova! Kram

    SvaraRadera
  2. Du som verkar ha koll på det här att beställa från england, betalar man skatt och moms på det man beställer från RENs hemsida?
    Det var ju stor skillnad på priset från Kicks...

    Tack för en superbra blogg, alltid lika spännande att kolla in!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, ingen tull på saker man beställer från andra EU-länder. Jippi!

      Radera