måndag 27 maj 2013

Fina kommentarer, brunch och snabbmiddag

Hoppas ni har haft en härlig helg! Ska strax avsluta min, det här med att gå och lägga sig tidigt är inte min grej. Och extra hopplöst är det på söndagar. Tänkte köra en snabb helgrapport innan tandborstningen i alla fall. Kommentarer som dessa WOW! I'm working on it
Helgen började med att det plingade till i min inkorg med denna wow-kommentar. Log hela kvällen sedan. Vad säger ni andra, låter detta som en bra idé?! Snabbmiddag innan The Great Gatsby. En kvart i ugnen! Lördagkvällen tillbringades på bio, vi såg The Great Gatsby (loved it!) och fick knappt om tid till middag. Så en plåt, några sötpotatisar, korvar med hög kötthalt, basilika och fetaost. På med olivolja och salt - in i ugnen en kvart. Snabbmat av bästa sort! Dagens brunch Söndagmorgon = Brunch. Något misslyckad dock, vi skulle pipa ner till Sirap men det var hopplöst fullt (som vanligt), det ösregnade ute, Non Solo har slutat med sin frukostservering och vi fick gå omvägen hem förbi affären för att till slut laga vår egen brunch på hemmaplan. Ungefär två timmar senare än vad vi egentligen hade tänkt...! Workout mode Avslutade helgen med svett på Delta. Det här med att man svettas mer ju mer vältränad man blir måste ju stämma, är typ dyngsur redan efter uppvärmningen...? Någon mer än jag?

4 kommentarer:

 1. Åhh det var min kommentar men såg att jag hade råkat klicka i anonym när jag skrev den! Nu hoppas jag bara att alla andra också håller med om att det är världens bästa idé ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. TUSEN TACK! Din kommentar gjorde mig jätteglad!

   Radera
 2. Låter som en super bra idé :) Älskar din blogg, och du är verkligen min största hälso och träningsinspiration. Så, tack för en helt amazing blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack! Vad snällt av dig att skriva det till mig :)

   Radera