tisdag 14 maj 2013

Jag behöver din hjälp!

Hörru, jag behöver din hjälp! Vilka favoritställen har du när det gäller utekäk? Tips mottages tacksamt, här i Stockholm eller i vilken annan stad som helst egentligen. Så - dina bästa ställen som serverar LCHF- eller GI-mat. Vore guld om du ville ge dina tips i kommentarerna!

I kväll ska jag titta på dokumentären Hungry For Change. Eftersom jag älskar dramatiska, fläskiga amerikanska dokumentärer lär jag ha en kul kväll framför mig. Har ni sett?

8 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag tycker att Marie Laveau är jättebra. Det är inte uttalad LCHF-mat men de har en meny där man väljer huvudråvara och tillbehör för sig, vilket gör det jätteenkelt att t.ex. välja en jättegod fläsksida med coleslaw eller grillade grönsaker och chipotlemajonnäs...mums!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tips! Ställen där man väljer kött och tillbehör är ju underbara!

      Radera
  2. Åhh, den vill jag se! Tack för tipset!!

    SvaraRadera
  3. Väntar ivrigt på tipsen, men det behövs tydligen massor fler LCHF/Paleo/Rawfood-cafeer och restauranger i Stockholm då det ekar tomt om just Stockholm. (såg att du fått en hel del via instagram om andra städer iallafall, så det går framåt!)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då kommer du gilla det jag jobbar på :) Verkligen! Stockholm ligger lite efter i detta område...!

      Radera
    2. Oj, oj, det låter lovande! Har själv gått i tankarna att öppna upp något eget då utbudet är så litet :)

      Radera
    3. Restaurang Grill på Drottninggatan 89 är bäst! Kör samma meny-upplägg som Marie Leveau, dvs man väljer huvudrätten (galet gott kött!) och olika tillbehör (mkt att välja bland). Man blir alltid mätt och nöjd! (och detta säger jag inte bara för att jag jobbar där;)

      Radera
    4. Jag ÄLSKAR Grill. Underbart ställe!

      Radera