måndag 20 maj 2013

Sommar i Stockholm

Vaknade upp till sommar i Stockholm. Galet varmt och så härligt. Drog på mig en chockrosa klänning för att fira, såklart! Nu börjar jag få ordning och reda här, jag och min kille har lagt upp en plan för när målare ska komma, golven ska slipas och i vilken ordning vi ska köpa möbler. Dessutom var vi och storhandlade i går. Herregud, det börjar lika ett normalt liv igen. Halleluja! upload
Strax ska jag möta upp Mathilda (läs hennes blogg HÄR!) och köra ett pass på SATs Crossfit-gym. Kul!

Jag råkade radera en kommentar som kom under dagen (tror jag!). Förlåt! Om du orkar får du gärna kommentera igen...!

11 kommentarer:

 1. Åh det var nog min! ;)

  Jag kommer inte ihåg allt jag skrev men framförallt undrade jag mest hur man tacklar alla kommentarer som kommer från omgivningen när man käkar LCHF?

  Jag har 25 kg kvar att gå ner (gått ner 13 kg med kaloriräkning men vet sen innan hur bra jag mår på LCHF så tänkte satsa på det nu) och folk håller HELA tiden på och säger "man KAAAN faktiskt gå ner i vikt utan att äta LCHF!" vilket jag själv vet också plus att jag aldrig någonsin sagt till någon att jag skulle äta LCHF bara för att gå ner i vikt, det är bara deras antagande eftersom att jag är tjock (vill såklart ner och kommer gå ner, men ser främst LCHF som en livsstil).

  Nu blev kommentaren längre än jag hade tänkt men summan av kardemumman: jag tycker att kommentarerna är jobbiga och blir bara arg, men skulle hellre vilja ha ett sakligt och bra svar till dem.

  TACK för att du inspirerar så mycket för övrigt! Älskar din blogg, den slår ut alla andra hälsobloggar med hästlängder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Tack för att du kommenterade igen! Och tack för dina fina ord om bloggen :)

   Jag förstår precis hur du känner - tröttsamt! Jag tycker framförallt att det är väldigt konstigt när man ser att någon lyckas med sin viktnedgång, att då kritisera den?

   Jag berättade ju inte för någon att jag höll på att gå ner i vikt utan bekräftade först när folk frågade och då var de flesta positiva. Värst var det väl när jag nådde min målvikt, först då fick jag kommentarer att jag "skulle lägga av med den dieten" eller "unna mig en kaka". Du är ju smal nu så varför ska du fortfarande äta nyttigt typ? Makes sense - not!

   Om du inte vill gå in i diskussion tycker jag att det brukar räcka med att säga - jag mår bra av den här kosten! Om folk säger "man kan gå ner i vikt utan att äta LCHF" kan du säga att visst kan man det men det är detta sätt som funkar bäst för dig. Framförallt - försök bara att ignorera dumma kommentarer och fokusera på det du gör för dig själv. Du har hittat ett sätt att äta som du trivs med och som får dig att må bra! Det ska du vara stolt över! Du ska inte behöva försvara för andra hur du lever ditt liv, eller hur? Kram

   Radera
 2. Härligt sommrigt det ser ut!! Underbar tid nu ju ..
  =)

  SvaraRadera
 3. Snyggt nagellack och klänning! Du passar så bra i den färgen! Galet skönt väder ute idag, för mig blev det utomhusträning:)Vad tyckte du/ni om Sats crossfit-gym? Jag har aldrig varit där. På fredag ska jag och Mathilda prova på Box- ska bli kul! Kram E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, samma nagellack som sist ;) Det var bra! Skönt att det inte var jättemycket folk och fanns mycket av de redskap jag annars saknar. Sedan är det ju aldrig hundra procent perfekt, haha! Lycka till på boxen! Kram

   Radera
  2. Haha, just det! Jag måste uppenbarligen älska det nagellacket eftersom det alltid är det första jag tänker på när jag ser det;)
   Tack! Kram

   Radera
 4. Lollipop head much?

  SvaraRadera
 5. Åh vilken fin klänning!
  Var är den ifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Den är från ett märke som heter Splendid. Beställde den från USA förra sommaren, de har jättemycket fina klänningar!

   Här är en länk om du vill kolla: http://www.shopbop.com/splendid-dresses/br/v=1/2534374302063613.htm

   Radera