lördag 16 maj 2009

EUROVISIONFEVER

Lördagar måste vara veckans skönaste dagar! I dag har jag hunnit med en hel del ändå, bland annat äta pannkakor och ha en lång telefon catch-up med J. Trevliga sysselsättningar alltså. Och ikväll är det EUROVISION! Tusan, vad roligt! Vem tror ni på? Till blir det middag och sedan popcorn, hoppas att jag jublar i slutet av kvällen...

3 kommentarer:

  1. Jag tror mycket på Island ikväll i ESC!

    SvaraRadera
  2. ESC har precis slutat! Norge vann och Island kom tvåa. Jag hade satsat 20 kr på att Island skulle komma tvåa och vann 260 kronor och det var ju så himla spännande där Island halkade upp och ner från andraplatsen. Turkiet och Azerbadjian var ju där och sniffade hela tiden och det avgordes inte förrän på sista rösten från sista landet. Jag ska inte säga att jag höll på att avlida men jag stod upp och skrek och pekade mot tv:n och hejade animerat under slutet.

    Jag är helt matt i kroppen! Så här ska spel vara! Jag satsade 96 kronor på lite olika länder men Island var min favorit men man kunde välja bort Norge för dom var sådan storfavorit så då blev det så här... Puh! Jobbig kväll! Men kul!!

    Nu kan du (Danielle) väl avslöja dina favvisar!

    SvaraRadera
  3. Men vad säger du om IslandsYohanna som kom tvåa? Jag gillar henne massor. Celine Dion-varning på henne.

    http://www.youtube.com/watch?v=8pVSXCohyrQ

    Vad säger du om henne?

    SvaraRadera