torsdag 21 mars 2013

Panerad torsk och sådant

Ni som känner mig vet att jag inte är överdrivet förtjust i fisk. Jag försöker då och då men nä, jag har svårt för att verkligen komma till den där kärleksnivån. Jag kan numera äta fisk utan att vilja kräkas men det är inte en favorit alltså. Framsteg, oavsett. I går lyckades jag i alla fall tycka att det var riktigt gott, nu är ju torsk en väldigt ofiskig fisk visserligen... Gårdagens middag, panerad torsk (lika delar mandel- och kokosmjöl) med fräst zucchini/aubergine#paleo #foodie #eatclean
Jag panerade torsken med lika delar mandel- och kokosmjöl, stekte sedan i kokosolja. Mjam!

1 kommentar:

  1. Har du testat det här receptet? http://www.ica.se/recept/fisksoppa-med-fankal-och-apelsin-567126/ Rekommenderas varmt av en fellow fiskkämpare ;)

    SvaraRadera