söndag 31 mars 2013

Sylt på nötgröten och olympiska lyft

Tränar ni något denna påskhelg eller är det fest varje dag som gäller? För mig har träning och jobb stått på schemat, men först toppade jag morgonens nötgröt (recept HÄR!) med en björnbärssylt från St Dalfour, lite lyxigt sådär (lätt att överäta, oops!) men helt Paleo då den bara innehåller frukt. Tror märket säljs på de flesta Ica - håll utkik!
Min fina nötgröt firar fem månader i dag! Ih! Passa på att prova nu i påsk, jag och många med mig lovar - det smakar himmel! Tack till alla som har hjälpt sprida detta succérecept, för alla länkar och för all credd ni har gett mig! Så kul när vi hjälper o Pallrade mig senare till gymmet för att öva på mina olympiska lyft (blev ryck, eller snatch, i dag) och avslutade allt med 10 minuter intervaller, 30 sekunder på, 30 sekunder av. Hastigheten var 19 km/timmen. Skönt söndagspass. Dagens träning: Nöta, nöta, nöta olympiska lyft (ryck i dag) och 10 minuter svettiga intervaller. De blåa byxorna fick göra premiär, ni lyckades övertala mig #liftheavy #wod #snatch #kinebrasil
Litade på mina fina Insta-vänner och behöll de blå byxorna. Alla var nämligen överens att de var ett mycket bättre val än svarta...!

Hoppas ni får en fin kväll, vi hörs snart igen peeps!

10 kommentarer:

 1. Åh verkligen godaste gröten!!
  Bra pass där, körde samma intervaller igår dock "bara" 15 km/h.
  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst? :) 15 km i timmen är ju grymt och intervaller likaså!

   Radera
 2. Har du kollat på Shervins blogg idag? Hon har snott ditt recept på gröten fast hon kallar den "Shervins nötgröt" istället. Jag trodde ni var kompisar så där sjönk hon i mina ögon. Heja dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har sett det. Håller med om att det var likt. Nej, vi är inte kompisar men har pratat ett par gånger på gymmet.

   Radera
 3. Håller med anonym, riktigt dåligt gjort av Shervin! Din nötgröt har knappast gått att missa på instagram eller här i din blogg. Dessutom att hon kallade den frögröt först men ändrade till nötgröt. Verkligen patetiskt! Hoppas du fortsätter lägga upp recept och inte blir skärmd av detta you rock! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du behöver inte oroa dig, att laga mat är en passion och jag kommer självklart dela med mig av framtida skapelser här på bloggen! Kram

   Radera
 4. Finns det inget du kan göra åt det här? Jag tycker att man ska ge credd till den som gjorde orginalreceptet...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Recept har ingen upphovsrätt. Annars håller jag med dig! Jag länkar eller nämner alltid de som inspirerar mig, det är en självklarhet - jag uppskattar verkligen alla grymma tränings- och matbloggare därute! Så kul att vi alla kan inspirera och peppa varandra. Och jag får jätteofta credd från andra, vilket såklart är superkul :)

   Radera
 5. Bra val! Du ser fantastisk ut i de blå byxorna!:)

  SvaraRadera