söndag 10 mars 2013

Helgen

Några snapshots från min helg och Instagram (ni hittar mig HÄR!) kommer nu... Sunny Saturday✨
Började lördagen med en fluffig, rosa kokosyoghurt. Mmm...
Älskade Vasaparken
Kallt men soligt, jag älskar Vasaparken i alla väder! Men längtar tills det grönskar såklart...
Kokosmjölk❤Hallon
Just kokosmjölk och hallon tycker jag fungerar perfekt tillsammans. Match made in heaven! Det blev något av denna kombo till söndagsfrukost!
Happy, happy! GRYMT pass med @mathildalchf på SATS i dag! Nu: Död.
Mötte sedan upp Mathilda (läs hennes blogg HÄR!) på Sats S:t Eriksbron för att köra ett svettigt söndagspass. Garanterat helt slut efteråt! Första gången jag träffade Mathilda och precis som jag trodde var hon supertrevlig. Nästa vecka har vi bestämt att vi ska gästa Spårvagnshallarna. Har varit sugen på att köra där länge så det längtar jag efter!

Nu: Middag, jobb och läggdags. PT-timme med Nils i morgon och sömnen måste bli bra i kväll. I går drabbades jag nämligen av rethosta mellan 03 och 05. Suck... Hoppas ni har haft en härlig helg!

3 kommentarer:

  1. Snyggo, sådär såg jag INTE ut efter våra intervaller ha ha.. Nu ska jag plöja igenom din blogg efter mejerifria recept! Mkt spännande! See you friday!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... Åh, vad kul! Går det bra med mindre mejerier? Fredag blir kul!

      Radera
  2. Hej Danielle,
    Vad tycker du om Holistics risprotein, verkar inte vara en favvo eftersom du inte har det i dina smoothies. Jag köpte den för några månader sedan, och får kväljningar bara jag tänker på det. Det finns väl inget annant paleo-alternativ antar jag, vet du något om det?
    Mvh
    S

    SvaraRadera