torsdag 13 juni 2013

Tryffelmajo och matnojor

Ganska komiskt egentligen att matlådan har blivit min bästa vän. För några år sedan var rester det absolut värsta jag visste! Nä, då köpte jag hellre en baguette till lunch, gårdagens middagsrester gick bort. I dag älskar jag att det ligger en god, bra lunch i kylen redo för mig. Fast mycket har förändrats de senaste åren. För bara tre, fyra år sedan fanns det mycket jag vägrade stoppa i min mun. Broccoli, blomkål, oliver, soltorkade tomater, sparris, fisk (fortfarande inte det bästa jag vet men det går), kött som inte var totalt genomstekt, fetaost, spenat... Listan kan göras lång. Och nu är mycket av det ovanstående mina favoriter. Middagsrester OMG! Med världens godaste tryffelmajo från Cajsa Warg Gårdagen lunch, rester från måndagen. Not to shabby.

Ett tips till er som bor i Stockholm och har vägarna förbi Cajsa Warg - prova deras tryffelmajo. Sinnesjukt god!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar