onsdag 26 juni 2013

Dagens bedrift!

Jippi! I dag körde jag det här lilla tricket på gymmet...(ni vet, jag satsar på att bli apa) upload
Lättare sagt än gjort, jag har övat genom att lägga in det som avslut på min uppvärmning. Men det är lite läskigt (i början) och man blir snabbt trött. Det är rätt slitsamt för axlarna också så jag kör inte mer än sex, sju försök i veckan. Först tänkte jag inte lägga upp bilden, jag är lite sned och sådär men sedan tänkte jag bara skitsamma, jag är asnöjd över att ha lyckats med detta och vem bryr sig om att det inte ser perfekt ut? Ibland tröttnar man verkligen på att vara självkritisk...Carb-up omgång 2. Tre portioner havregrynsgröt med blåbärssylt, jordgubbar och osötad mandelmjölk. Craving it!
Carb-up omgång två pågår för fullt just nu. Jag körde i gång direkt efter träningen med tre portioner havregrynsgröt, ekologisk blåbärssylt, jordgubbar och osötad mandelmjölk. Ni skulle sett mig, jag stod i köksfönstret med huvudet hängandes över skålen medan jag bara slevade i mig... Så hungrig efter dagens PT-pass!

6 kommentarer:

 1. Så grym du är!! Två tummar upp! Jag har gjort ett försök när armen bara vek sig och jag landa rakt på huvudet. Det var inte lika snyggt :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Tricket är, förutom att bygga axelstyrka, att spänna bålen, benen, armen - ja allt! Börja med att öva på att bara lyfta ena handen en liten bit från marken och ta det därifrån :)

   Radera
 2. Åh! Asså, jag fick titta på bilden ganska länge innan jag ens fattade... du står upp och ner på en hand!? What!? Så grymt imponerande! Kan man ens göra så... alltså, din bild visar ju att man kan det... Jag är impad.

  Du skriver att du tvekade att lägga upp bilden för du är lite sned. Herregud, du kan få jobb på en vitrysk cirkus med det här tricket! Det är så grymt imponerande att jag tror ingen tänker på om du är lite "sned" eller så. Ja, möjligen någon vitrysk cirkusdirektör då.

  /Marcus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vi får hoppas att den vitryska cirkusdirektören inte kikar in ;)

   Radera
 3. Wow, vilken bedrift! Du gjorde klart rätt i att lägga upp bilden! Själv rusar allt blod ner till huvudet om jag står upp och ner, så jag kan knappt göra det längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Marja :) Ja, fy, jag tyckte det var jätteobehagligt med allt blod som rusade till huvudet i början men jag vande mig!

   Radera