lördag 25 december 2010

LOVEISINTHEAIR

Hej i julstöket! Min julafton i går var superfin och mysig. Det där med att fira med pojkvännens familj var inte alls särskilt dramatiskt, som vanligt är jag alldeles för seriös för mitt eget bästa. Tvärtom var det så mysigt att fira jul med A på riktigt, det var på tiden. Klantig som jag är glömde jag min kamerasladd i Stockholm vilket betyder att jag inte kan lägga upp några bilder förrän jag är hemma, tyvärr. Just nu sitter jag och jobbar lite, här på vårt hotellrum, när jag är klar ska jag vara ledig fram till den 3 januari. Skönt! I morgon ska jag och A laga brittisk julmiddag, och jag är så peppad. Min första kalkon liksom! I kväll är det stora hemvändarkvällen, hela halva Jönköping ska ut och festa men eftersom jag aldrig varit ute på juldagen (jag firar ju jul både julafton och juldagen i vanliga fall) vet jag inte om jag känner mig så taggad. Kanske blir det en lugn kväll istället. Hoppas ni njuter av ledighet och familj, vi hörs snart. Bisou!

In my hotel room working, my last deadline for 2010. After this I'm taking some time off, until January the 3rd. Tomorrow I'm cooking my very first turkey, very exiting. Unfortunately I can't upload any pictures until I'm back in Stockholm because I forgot my camera cord at home. Merry Christmas!

1 kommentar:

  1. LOVEISINTHEAIR skrev du som rubrik. Jag gillar att vränga ord och kom på LOVEISINTHEHAIR. Kanske kul namn på hårfriseringsföretag?

    SvaraRadera