söndag 12 december 2010

WRAPTHATGIFT

IMG_1505
Så fort jag blir orimligt grinig eller deppig (helt utan anledning) vet jag att min vardag har varit alldeles för likartad och rutinmässig. Symptomen kommer ganska fort, redan efter två, tre dagar av ekorrhjul. Mitt jobb hjälper till att hålla mig på banan, eftersom jag skriver och idéspånar hela tiden blir det rätt kreativt i slutändan (även om allt inte är det, bokföring och planering liksom) men jag kan fortfarande bli helt nipprig av lagrad kreativitet som liksom aldrig får komma ut. Jag gillar att vara kreativ i det lilla, slå in julklappar till exempel. Det ska ändå göras så jag samlar på mig fina presentpapper, tygband, snöre, stenar, paljetter, tygblommor, pappersfigurer - allt möjligt. Och sedan går jag loss, designar mina egna paket och får ut en massa kreativ ångest på samma gång.

Sugen på att göra paketen mer speciella i år? Kolla in hobbyaffärer som Panduro till att börja med. Men köp inte bara sådant som traditionellt används till presenter, utan kika på tyger, band, pärlor - ja, allt möjligt. Mitt bästa tips: Köp fina presentpapper på ark utomlands eller på nätet. Jag samlar på fina papper och kort - jag tycker ett unikt papper kan göra all skillnad. Och visst kan man ge bort en rosa julklapp! Allt behöver inte vara rött och guld. Hur slår ni helst in era julklappar?

I love to be creative when wrapping my Christmas presents! My best advice is to buy pretty sheets of wrapping paper when your abroad, or check online. Also, experiment with stones, beads, ribbon, fabric and sequins for that extra touch!

1 kommentar:

  1. "Hur slår ni helst in era julklappar"

    Till min mamma så blir det Trisslotter. Hm, dom kan man slå in i ett kuvert, men jag tänker skaffa något "presentsnöre" och knyta ihop dom. 10 st lotter och så knyter jag ihop dom på kort- och långsida och gör en (förhoppningsvis) snygg ihopknytning ovanpå.

    Jag VET. Fantasilös present men va fasen... Och JA, hon ser ju direkt vad det är om jag inte har papper runt men... Men.

    SvaraRadera