torsdag 21 februari 2013

Status

Snabb uppdatering kommer här innan jag måste rusa ut och köpa middag! Stressig vecka men det är mest kul eftersom det beror på att jag ska fira min födelsedag i helgen IGEN. Vilken lyx! SLUT! Men jag klarade fem helt godkända dips vilket är en bedrift för mig som har en tränare som älskar att säga "no rep" bara för att jag är typ 1 cm från rätt djup! Hard to please. Jippi! Nu: Omänskligt hungrig!
I går var en bra dag. Jag klarade flera helt godkända dips - helt klart ett framsteg då min tränare är noga som sjutton med tekniken. Det tar hundra år att få till en godkänd rep med honom! Men det är bra för då vet jag att det är på riktigt. Sedan fick jag också över 100 nya följare i går på Instagram! Whoa! Tack vare lite fina länkar - TACK ni som har tipsat om mig! Och kanske några av ni nya peeps har hittat hit också? Hej i så fall! Älskar att titta på när andra sliter
I dag har jag tränat de här två brudarna, framsteg varje vecka och lika svettigt varje gång. Loves it! Busy day! Lugnar nerverna med att stå på händer Passade på att stå på händer lite innan jag gick hem för att jobba. Jag har inte kunnat göra detta på evigheter då jag har fått ont i ryggen av upphoppet men i dag gick det. Jippi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar