torsdag 28 februari 2013

Recept: Krämig Paleo Yoghurt

O M G! Som jag skulle sagt om jag hade haft frukostsällskap i går. Jag experimenterar vidare med mina paleotiska frukostar. Till lunch kan jag äta samma sak dag ut och dag in med i början på dagen kan en ny och god frukost verkligen motivera mig. Den här lilla mixen är hur som helst riktigt god, mättande och krämig! Ni som har kids, jag misstänker att även små peeps skulle ÄLSKA denna! Prova! Och om du äter LCHF kan du bara ta bort bananen, den behövs egentligen inte om man försöker vara lite striktare med kolhydraterna. Todays breakfast: Creamy Paleo yoghurt! Mix coconut milk, avocado, berries, cardamom and 1/2 a banana (if you need the carbs). YUM! #paleo #eatclean
Krämig Paleo Yoghurt 
2 portioner

2 dl kokosmjölk (välj Santa Marias lila tetra eller gröp bara ur kokosgrädden ur en konserv - så att den inte blir för lös i konsistensen).
1 avokado
1 banan
1 dl valfria frysta bär
kardemumma efter smak

Gör så här: Häll kokosmjölken i en mixer tillsammans med avokado, banan, kardemumma och bär. Mixa! Är den lite tjock så ha i en tesked vatten eller tills konsistensen blir rätt. Garnerna med riven kokos, nötter eller båda!

2 kommentarer:

  1. Prövade idag tillsammans med din nötmüsli. Så jäkla gott.

    SvaraRadera
  2. Gjorde denna och åt i morse, sååååå himla gott verkligen! Istället för kardemumma hade jag lite vaniljpulver och chiafrön. Mums!

    SvaraRadera