tisdag 29 maj 2012

Byter byxorna

Hoppar ur gymbyxorna och in i kostymbyxorna för dagen. Känner mig väldigt fancy. En snabb kaffe tänkte jag hinna med innan jag drar till Söder och möter upp med en av skådisarna från Ondskan. Kommer ni ihåg när man såg den filmen i skolan? Känns som hundra år sedan. Kul ska det bli!Bild 2012-05-29 kl. 11.58 Bild 2012-05-29 kl. 12.07 #4
Jag hittade världens skönaste kostymbyxor på GAP i London som är smala i benen (som skinny jeans). Köpte en par i beige också! Den grå toppen (med längre baksida i mesh) kommer från Topshop.

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Tack för inspirerande blogg. Jag har sett i din blogg att du gillar lite..hm..hur ska jag säga...flummigare produkter som ex proteinpulver från Sunwarrior, mandelsmör mm. Jag gör också det och jag har hittat en sida på nätet som säljer alla de produkterna till ett väldigt bra pris. Du kanske redan har hittat dit men den heter iherb.com

    Ganska låg fraktavgift på mellan 4-6 dollar om man inte tar dhl el ups (de kollas oftare av tullen. Har beställt kanske 7ggr och är vrålnöjd. Det är flera svenska bloggare som har lagt ut sin rabattkod och om man använder den så får man 5 dollar rabatt och de får väl några poäng. Jag har givetvis en sån om du vill använda men jag vill typ inte skriva den för jag vill inte att du ska tro att jag skriver detta för att jag ska "få poäng".

    Ville bara dela med mig av mitt nya beroende, iherb:ande! Beställer hela tiden.

    Ha det så bra!
    Emma

    SvaraRadera
  2. Om Ondskan: jag är så gammal att vi fick läsa boken på gymnasiet. Vi fick en varsinn bok hela klassen när vi gick i 2an på gymnasiet och skulle läsa. Jag minns den som skitbra och tänkvärd och kanske, kanske hade läraren någon baktanke med att vi skulle börja gilla läsa BÖCKER!? Ja, inte vet jag... :)

    /Marcus

    SvaraRadera