lördag 27 oktober 2012

Lyxmiddag någon?

En av mina bästa low carb-middagar är ångad broccoli, hemmagjorda nötfärsbiffar och tryffelbea. Såsen är nte hemmagjord oftast (mannen här hemma är rätt grym på att koka bea från grunden med gör det sällan) men köpt på Cajsa Warg så den är ändå clean. Ibland är jag lite kreativ och kryddar nötfärsen med senap eller chili men oftast blir det de enkla ingredienserna nötfärs, gul lök och vitlök.

Mitt bästa knep är att satsa några extra slantar på nymald (medan du väntar) nötfärs som är från en bondgård nära dig och naturbetande kor. Så mycket godare, nyttigare och biffarna blir superfina. Sedan några månader tillbaka köper jag i princip aldrig kött som inte är från naturbetande djur. Stor skillnad i smak och innehåll och ärligt talat inte jättemycket dyrare heller. Kanske en femtiolapp mer i månaden?
Favoritmiddagen!
Eat up!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar