onsdag 24 augusti 2011

En eftermiddag på Bageriet

Innan jag och A satte oss i bilen hem mot Stockholm passade vi på, när vi ändå var helt utan planer, att äta en sen, lång lunch i solen på Bageriet.
IMG_3583
IMG_3584
Väldigt härligt och trendigt med surdeg överallt och även här - bra kaffe.
IMG_3585
En italiensk bondsallad med extrasalt prosciutto hamnade på min lunchbricka. Gott och bra råvaror. Tommy Myllymäki är mannen som driver stället. Han har nästan tagit över halva Jönköping med sin mat men det är bara bra.
IMG_3599
IMG_3601
Betyget drogs tyvärr ner av den (en) otrevliga personalen. Är det konstigt att man går ut och sätter sig efter att man har betalat? När maten inte är klar på en kvart? Är det trevligt att få ett "ni kanske borde tagit med er det här också" och en bricka hårt nedställd på bordet? Inte särskilt. Servicen är halva grejen - så är det bara!

1 kommentar:

  1. men vad trist med servicen! det är ju den som avgör om man kommer tillbaka eller ej...

    ett ställe i jönköping som jag ogillade av någon anledning länge och väl var kaffé paus (konstigt namn) men där är de supertrevliga och verkligen service minded, något som gjorde att jag ändrade uppfattning!

    SvaraRadera