onsdag 21 mars 2012

När mat bara blir bränsle (då och då)

Mat är ju fortfarande en stor njutning i mitt liv, trots bristen på socker och spannmål. Tänka sig! Men ibland blir mat primärt bränsle. Som nu när jag precis ska dra i väg och träffa en kompis på kaffe när jag inser att jag inte har ätit lunch än. Vad äter jag då? En avokado, ett knippe stekt sparris och en sked kesella med kardemumma. Gott men kanske inte det mest kulinariska jag har ätit?

1 kommentar:

  1. Ville ge dig en tip pa nagat lätt man kan laga. Alltsa...man behöver auberginer, yogurt och vitlök. Man skiver auberginerna i tunna skivor o ställer de i ugnen för 20, 30 minuter med lite salt pa. Sedan vänder de man en gang. När de är mjuka sa är de klara. Sedan skiver man de i sma styck och blandar de med yogurten och den ressade vitlöken. Det smakar väldigt bra tykcer jag. O dessutom har auberginerna inte mycket kalorier.
    Min sag ut sahär:

    https://picasaweb.google.com/102555369891975900876/MyBlogPhotos02#5722437900551190530

    Säga till om du ska försöka den recept föratt jag är nyfiken om det är bara jag som tycker om den:)
    Ha en bra weekend!:)

    SvaraRadera