tisdag 10 januari 2012

Gillar ni?

Jag har förstått att många av er inte använder Bloglovin' för att följa min blogg och jag vet själv hur irriterande det kan vara att klicka in på en blogg fast det inte finns några nya inlägg. Så! Jag har skapat en Facebookgrupp! Om ni gillar gruppen får ni upp alla mina blogginlägg i er vanliga feed och kan hitta nya blogginlägg på det sättet. Ni hittar gruppen i högerkolumnen eller HÄR. Ni kan också prenumerera på bloggen HÄR.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag har lite frågor om London som jag skulle bli såååå glad om du kunde svara på :) Ska nämligen dit på en weekend med mamma i mars!

    Först och främst, vad kostade Alice i underlandet-fikat? Värt pengarna? Måste man boka innan (var isf?) eller kunde man bara komma dit?
    Var man tvungen att boka innan på Jamies restaurang?
    Några speciella tips om vart vi ska bo/åka?:D

    SvaraRadera
  2. elin: Hej! Kul med London! Alice i Underlandet-fikat kostade 35 pund per person. Rätt dyrt alltså! Det beror helt på vilken budget ni har, det var verkligen en upplevelse men inte värt om man måste snåla resten av resan. Man bokar via hotellet, googla Sanderson London.

    Nej, det går inte att boka bord på Jamies Italien utan man får gå dit och hoppas att väntetiden inte är allt för lång. Vi var där en söndag, runt 19 och bordet var klart efter en kvart.

    Vill ni shoppa/gå på stan tycker jag att ni ska bo i Covent Garden eller Soho för att slippa dryga tunnelbaneresor. För mer budget, kolla in hotellen i Bayswater, det tar drygt 20 minuter att gå därifrån till Oxford Street vilket är helt okej.

    Jag tycker absolut att ni ska se en musikal! Det är så kul och värt det! Wicked ska vara fantastiskt och jag älskar Legally Blonde på Savoy!

    Hoppas ni får en kul resa!

    SvaraRadera