måndag 16 januari 2012

Snodde en middag...

Åt tomatsoppa i går, snodde en portion köttfärssås från killens middag i dag. Tur att han alltid lagar så mycket mat. Till åt jag råkost, vitkål och morötter dressade med olja och vinäger. Jag funderar på det här med stekt vitkål också. Är det gott? Någon som har provat?
Har ni tränat i dag? Gick det bra? Nu är dag ett avklarad, nu blir det bara lättare! Heja!

6 kommentarer:

  1. Det är gott med stekt vitkål,hyvla med osthyvel eller kör i matberedaren så blir det smala bra strimlor!

    SvaraRadera
  2. Att steka vitkålen snabbt i lite olivolja är gott! Bra alternativ till zuccinipastan! :) första träningen avklarad igår! Tack för en peppande blogg!

    SvaraRadera
  3. Jag brukar strimla vitkål och steka i lite kokosfett, när det börjar få lite färg brukar jag slänga i lite röd currypasta som jag har löst upp i lite kokande vatten. Sen får det stå och puttra! Jättegott! Brukar även slänga i broccoli, blomkål, lök... Det man är sugen på för stunden!

    SvaraRadera
  4. Stekt vitkål är supergott. Igår åt jag stekt råkost :) Stek vitkål, grovrivna morötter och vitlök i olja. Till det åt jag kokta röda linser marinerade i balsamvinäger, olja och örtsalt.

    SvaraRadera
  5. Det är supergott! Åt det själv till köttfärssåsen ikväll. Mitt tips är att strimla den fint, och steka den rätt länge på ganska svag värme. Då blir den söt och god. Jag steker i kokosolja och kryddar med lite salt.

    SvaraRadera
  6. Det är supergott att steka vitkål tillsammans med gullök och rödpaprika smaksätt med soja. Smaken påminner lite och vegetariska vårrullar.
    Kan varmt rekommendera:)

    SvaraRadera